Bedrijfslidmaatschap

Het bedrijfslidmaatschap is een van de succesvolle sponsorproducten van onze club. Een groot voordeel van het bedrijfslidmaatschap is dat de club aan de sponsoren niet alleen media attentie levert maar ook waarde in de vorm van speelrecht voor één of twee spelers en 10 greenfees. De bedrijfsleden behoeven geen bardienst te doen, wat in hun drukke bestaan een belangrijk voordeel kan zijn. Doordat zij greenfees krijgen kunnen zij belangrijke klanten of potentiele klanten uitnodigen voor een bezoek aan onze Golfbaan zonder hiervoor te betalen. Dan kunnen zij samen met hun klant of klanten tenminste 2 uur op onze Golfbaan verblijven.

Een bedrijfslidmaatschap kost € 750,- per jaar voor 1 persoon en € 1.000,- per jaar voor twee personen.

Al met al voor een bedrijf een aantrekkelijk aanbod. In de aanloop naar dit product is er van diverse kanten commentaar gekomen dat dit voor bedrijven wel erg aantrekkelijk is. En dat is ook zo. Maar voor onze club is dit ook aantrekkelijk. We verliezen contributie wanneer een bestaand lid overgaat naar een bedrijfslidmaatschap, echter de opbrengst voor de club is per saldo beduidend meer.

De Sponsorcommissie wil ook graag niet leden een bedrijfslidmaatschap verkopen.

Als je interesse hebt voor een bedrijfslidmaatschap, dan kun je contact opnemen met Koos Vaessens van onze Sponsorcommissie.

Contact: sponsor@golfclubmeerssen.nl

Sponsorcommissie