Log hier in als lid Golfclub Meerssen

Hier kom je in het besloten gedeelte van de website van Golfclub Meerssen waarin alleen leden toegang hebben.

Afslagtijd boeken

Na aanmelden in Leden Login is de knop ‘Starttijden‘ zichtbaar. Klik hierop en je kunt je afslagtijd boeken.

Belangrijke info over inloggen

Een lid kan hier inloggen met de inloggegevens die zij/hij van onze club heeft ontvangen. In dit gedeelte van de website kunnen leden makkelijk hun gegevens inzien en wijzigen, inschrijven voor wedstrijden, vreemde kaarten invoeren, etc.

Om in te kunnen loggen in Leden login (en in de Golfterminal in ons Clubhuis) hebben leden inloggegevens nodig, nl. gebruikersnaam (4 letters en 1 cijfer) en wachtwoord. De gebruikersnaam staat o.a. op de NGF pas.

Als een lid de eerste keer inlogt kan dat met:

• Gebruikersnaam: de Gebruikersnaam vind je o.a. op je NGF pasje (4 letters en 1 cijfer)
  • Wachtwoord: je geboortedatum

We adviseren je je wachtwoord meteen te wijzigen

Gebruikersnaam

de Gebruikersnaam vind je o.a. op je NGF pasje (vier letters en een cijfer). Als je nog geen NGF pasje hebt, dan kun je je Gebruikersnaam opvragen bij de Ledenadministratie. Klik hiervoor op deze button​