Clubhuis informatie

Golfclub Meerssen heeft een eigen Clubhuis

Adres 凸    Heiveld 4, Bunde 043 – 365 2756
Openingstijden

Indien de baan gesloten is wegens bijvoorbeeld weersomstandigheden en baanonderhoud dan is het Clubhuis ook gesloten. Bij wedstrijden en andere events worden de openingstijden aangepast. In overleg met de Clubhuiscommissie kan ook op andere tijdstippen het Clubhuis geopend worden. De aangepaste openingstijden worden op de website vermeld.

Bij onze Golfclub is een AED aanwezig. Deze treft u aan in het buitentoilet van ons Clubhuis. Voor het openen van de deur van het buitentoilet gebruikt u dezelfde sleutel als van de poort die toegang geeft tot de golfbaan, de oefenkooi en het kleine hek bij de parkeerplaats. Er is ook een sleutel aanwezig in ons Clubhuis. Deze hangt achter de bar onder “AED” – zie foto.

thGZRZF49V  Denk eraan om na een bezoek aan ons Clubhuis alcoholvrij te rijden en met elkaar af te spreken wie als de BOB zijn golfvrienden veilig naar huis toe brengt!
Het Clubhuis wordt beheerd door de Clubhuiscommissie

декларация о доходах бланк