Golfactiviteiten voor de jeugd

Corona maatregelen voor jeugd versoepeld

Vanaf 29 april 2020 mogen jongeren t/m 18 jaar onder begeleiding weer sporten. Daarom zullen met ingang van 10 mei de jeugdlessen weer doorgaan.
Er gelden wel strenge regels om te voorkomen dat het Corona-virus weer om zich heen gaat grijpen. Deze zijn te lezen in het “Protocol Golfen voor jeugd (12 t/m 18 jaar) Golfclub Meerssen”. Kernpunten zijn: afstand houden (1,5 m), alleen eigen materiaal gebruiken, goed handen wassen.

Golf is er voor oud maar ook zeker voor JONG!

Golfclub Meerssen biedt de jeugdleden een eigen programma van lessen en wedstrijden.

Jeugdlessen

• De lessen van de jeugd worden gegeven door onze Pro Mike Mulder. Mike leert je tijdens de lessen de fijne kneepjes van het golfen en de golfregels.
  • De lessen vinden plaats om de 14 dagen op  zaterdag- of zondagochtend van 10 – 12 uur.
  • Je hoeft niet elke zondag aanwezig te zijn. In de vakanties zijn er geen lessen.
  • Via een WhatsApp groep word je van eventuele wijzigingen op de hoogte gehouden.

Doelstelling van de lessen

• Beginners: Minimaal behalen Lokaal Baanbewijs. Behalen Handicap 54 is ook mogelijk. Bovenal, golfen met veel plezier!
  • Reeds in het bezit van het Lokaal Baanbewijs: Handicap 54 of verbeteren van Handicap en veel golf plezier!

Wedstrijden

Door de Jeugdcommissie worden gedurende het jaar uitwisselingswedstrijden georganiseerd met jeugdspelers van Golfclub Maastricht en Golfclub Crossmoor Weert.