Golf Web App

Leden van Golfclub Meerssen kunnen gebruik maken van de Golf Web App. Met deze App kun je 24/7 inschrijven voor wedstrijden, uitslagen bekijken, startlijsten inzien, kaarten invoeren en starttijden boeken (zie handleiding voor afslagtijden boeken verderop op deze pagina). Met een eenvoudige lay-out is de App gebruikersvriendelijk en toegankelijk voor iedereen.

De Golf Web App kun je gebruiken op je mobiele telefoon, tablet (bijv. iPad), PC en laptop. Met de Golf Web App kun je o.a.:

• Q-kaart aanvragen
  • Score invoeren
  • Vreemde kaarten invoeren
  • Starttijden boeken (uitsluitend clubleden)
  • Baan info bekijken
  • Jouw profiel bekijken
  • Inschrijven voor wedstrijden
  • Uitslagen wedstrijden bekijken
  • Inschrijflijsten en startlijsten bekijken
  • Hcp historie bekijken
  • Ledenlijst raadplegen

En met de Golf Web App heb je altijd je NGF pas bij je.

• Mobiele telefoon en tablet (bijv iPad)

De Golf App is als Mobiele Web App beschikbaar voor mobiele telefoons en tablets die een werken met Apple/IoS en met Android (gebruik button voor instructie van installatie van de Golf App)

Je kunt deze Web App op je mobiele telefoon en tablet natuurlijk ook gebruiken door deze op te roepen via je internet browser (bijv. Safari of Google Chrome) via m.eg4u.nl.

• PC en laptop

De Golf App kun je op je personal computer en laptop oproepen via je internet browser. Dit is het adres: m.eg4u.nl.

Handleiding voor afslagtijden boeken via Golf Web App

Via de Golf Web App kun je gemakkelijk een afslagtijd boeken. In deze ‘instructie’ leggen we je in een aantal stappen uit hoe dit werkt.