Oefenkooi

Op de Golfbaan van Golfclub Meerssen staat een oefenkooi. Voor het gebruik hiervan gelden de volgende Spelregels

1. De oefenkooi kan door alle leden worden gebruikt.
  2. De toegangsdeur kan geopend worden met de dezelfde sleutel als die van het looppoortje van het grote hek.
  3. Gebruik de oefenkooi waarvoor deze is bedoeld. Het gebruik van de oefenkooi is voor eigen verantwoording.
  4. Denk aan de veiligheid van uzelf en aan die van de anderen. Niet oefenen bij sterke wind waarbij de netten opbollen (gevaar voor het raken van de ijzeren steun­constructie).
  5. Voor het lesgeven zijn er twee afslagplaatsen gereserveerd. De Golfprofessional heeft voorrang op het gebruik hiervan. De overige afslagplaatsen kunnen wel gebruikt worden. Wanneer er geen les wordt gegeven kunnen ook deze twee plaatsen worden benut.
  6. De aanwezige ballen kunnen worden gebruikt. Raap de geslagen ballen zelf weer op en deponeer deze in de daarvoor bestemde emmers. De rangeballen mogen niet worden gebruikt op het speelveld.
  7. De kooi geeft geen bescherming bij onweer. Verlaat dan de kooi direct.
  8. Rapporteer mogelijke gebreken of aanbevelingen aan de voorzitter van de Baan­commissie.
продвижение по звонкамкупить сковороду с керамическим покрытием россиярекомендации по оптимизации сайтаярославль строительствое соли