Mijn Barboek

De bardiensten in ons Clubhuis worden gedraaid door de leden van onze Golfclub. Leden dienen bardiensten te verrichten (dit kunnen 3 diensten per jaar zijn).

Met Mijn Barboek is de administratie van de bardiensten in het Clubhuis maximaal geautomatiseerd. Leden kunnen in Mijn Barboek inloggen om de voorkeuren en verhinderingen door te geven. Daar wordt dan bij het inroosteren zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Ook kun je de dag en het tijdstip aangeven waarop je je bardiensten wilt doen. Als je bent ingedeeld voor een bardienst in een bepaalde periode, dan ontvang je hierover “automatisch” bericht van Mijn Barboek.

Inloggen

Als een lid de eerste keer inlogt kan dat met de Gebruikersnaam (dezelfde die je ook onder Leden login gebruikt; de Gebruikersnaam vind je o.a. op je NGF pasje) en de postcode. Als je op die manier inlogt wordt je direct verwezen naar een pagina waar het e-mailadres ingevuld kan worden en waar een wachtwoord naar keuze ingevoerd moet worden. De volgende keer log je in met jouw Gebruikersnaam en wachtwoord.

Hulp nodig bij het inloggen? Neem dan even contact op met onze Bardienstbeheerder via barboek@golfclubmeerssen.nl.

MijnBarboek Login
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Bardienst rooster

Als je wordt ingedeeld voor een dienst, dan word je hierover bericht. Daarna ontvang je twee maal een reminder: 20 dagen en 5 dagen van tevoren. Het bericht en de reminders worden via barboek@golfclubmeerssen.nl gestuurd naar je e-mail adres dat bekend is bij onze Golfclub (Ledenadministratie).

Het bardienst rooster staat op de website in het Leden login gedeelte. Om het rooster te zien dien je daarom in te loggen via:

► Log hier in als lid Golfclub Meerssen (onder Leden login op onze website)

Klik vervolgens op onderstaande link:

Barboek: bardienst roosters