@FORE Nieuwsbrief

Via de digitale @FORE Nieuwsbrief worden leden van Golfclub Meerssen regelmatig op de hoogte gehouden over ontwikkelingen binnen de club en geïnformeerd over activiteiten en evenementen. De @FORE wordt via e-mail toegestuurd.

Redactie @FORE Nieuwsbrief

Hoe voorkom ik dat e-mail van Golfclub Meerssen wordt gezien als SPAM/JUNK (ongewenste e-mail)?

Omdat het tegenwoordig heel gebruikelijk is dat je (regelmatig) e-mails ontvangt van een club waarvan je lid bent, is het goed om even te checken of je ook e-mails van onze golfclub ontvangt. Door het opvoeren van “info@golfclubmeerssen.nl” in je contacten komen e-mails van onze club automatisch in je inbox. Je kunt ook ervoor kiezen om je mailbox zodanig in te stellen dat het domein van de afzender “@golfclubmeerssen.nl” nooit wordt geblokkeerd (bijvoorbeeld in Outlook). Dan weet je zeker dat je alle mailberichten van Golfclub Meerssen altijd ontvangt (in je Inbox).

Golfbaan gesloten

I.v.m. de toestand van onze Golfbaan t.g.v. de weersinvloeden (vorst en veel neerslag) is deze gesloten - voorlopig t/m zondag 31 januari 2021