TeeTime - Regels voor het reserveren van starttijden

Starttijden kunnen gereserveerd worden via:

De belangrijkste reserveringsregels zetten we op een rij:

  • Afslagtijd boeken verplicht: Kom daarom alleen als je gereserveerd hebt! Dus zonder afslag-reservering kun je niet golfen op onze Golfbaan. Afslagtijden kunnen worden geboekt vanaf zonsopkomst tot 30 min voor zonsondergang.
  • Reserveren kan tot 14 dagen vooruit: Je krijgt het volledige schema te zien, zowel de beschikbare tijden als de al gemaakte reserveringen in de komende 14 dagen. Je krijgt een bevestigingsmail van je reservering. 
  • Flights van 2 spelers: Flights van maximaal 2 personen, iedere 10 minuten een start. Iedere speler in de flight moet een afslagtijd hebben geboekt.
  • Maximaal 4 afslag boekingen: Ieder lid kan maximaal 4 geboekte afslagtijden hebben staan.  

Het werkt zo: stel het is zondag en je hebt nog geen afslagtijd(en) geboekt. Op zondag boek je voor maandag, dinsdag en donderdag in deze week en voor maandag in de week daarna, telkens éénmaal, dan heb je 4 boekingen staan (het maximum aantal reserveringen). Je kunt alweer een nieuwe afslagtijd boeken nadat je de ronde op maandag hebt gelopen, want dan heb je nog maar 3 reserveringen in de toekomst. Het is dus niet zo dat je maar 4 rondes per 2 weken mag lopen, echter je kunt maar 4 boekingen hebben staan.  

  • 18 Holes: Als je 18 holes wilt lopen kun je 2 aansluitende rondes boeken. De tweede starttijd dient 90 of 100 minuten later dan de eerste starttijd te zijn. 
  • Bijboeken in flight: Als een flight niet vol is kun je bijboeken. Als je een medespeler bijboekt in je flight, dan ontvangt niet alleen deze medespeler een bevestigingsmail, maar ook jijzelf. Ook als de iemand in een flight heeft bijgeboekt dan wordt een e-mail verstuurd naar iedereen in de flight.
  • Boeken voor (een) medespeler(s): Je kunt behalve voor jezelf ook voor een ander lid in de flight reserveren. Op deze manier kun je zorgen dat je met diegene waarmee je hebt afgesproken in dezelfde flight of opvolgende flights komt. Als je een medespeler boekt, dan ontvangt niet alleen deze medespeler een bevestigingsmail, maar ook jijzelf. 
  • Annuleren: Als je toch niet kunt, kun je je reservering annuleren (tot 1 min voor de gereserveerde afslagtijd). Daarvan ontvang je een bevestigingsmail.2
Handleiding voor afslagtijden boeken via Golf Web App

Via de Golf Web App kun je gemakkelijk een afslagtijd boeken. In deze ‘instructie’ leggen we je in een paar stappen uit hoe dit werkt

Golfbaan gesloten

I.v.m. de toestand van onze Golfbaan t.g.v. de weersinvloeden (vorst en veel neerslag) is deze gesloten - voorlopig t/m zondag 31 januari 2021

Scroll naar top