WIJNDeal.NL

Velen van jullie zullen Maurice Nelissen kennen als een lid van onze golfclub. En velen zullen ook weten dat Maurice enige tijd geleden met een eigen wijn business is gestart. De eerste stap was onder de naam Vino Verso voor het leveren van wijn aan de horeca. Zeer recent is hij ook begonnen met het leveren aan particulieren en wel via een nieuwe website WIJNDdeal.NL. De oplettende leden hebben dit al gezien op het scherm in ons Clubhuis. Maurice is namelijk ook een van onze belangrijke sponsoren geworden.

Met Maurice is afgesproken dat de leden van onze club een korting krijgen op de levering van zijn wijn. Deze korting bedraagt wel 15% boven op de 5% korting, welke hij geeft bij de bestelling van een doos van 6 flessen. Deze 15% korting is echter niet van toepassing op aanbiedingen waarop al korting wordt gegeven.

Op 21 april 2016 tijdens de sponsormiddag bij onze Golfclub werd de wijn van wijndeal geschonken, dit omdat Maurice ook voor prijzen had gezorgd. De witte wijn was een Italiaanse wijn genaamd Russolo 2014 Due. Een prima wijn waarvan je best wat flessen in de kelder wilt hebben.

Om de website en het bestel proces te testen ben ik WIJNDdeal.NL gaan bezoeken. Na mij op de site te hebben geregistreerd, heb ik een doos van boven genoemde wijn besteld. De kortingscode welke wij voor de club hadden gekregen, te weten “GCM15”, werkte echter niet omdat deze wijn al was afgeprijsd. Wel ontving ik bij mijn eerste bestelling een gratis verrassingsfles. Ook de levering was gratis aangezien ik in het 046 gebied woon. Al met al een prima service.

Nu wachten op de wijn en dan genieten.

Ik raad jullie allen aan eens op WIJNDdeal.NL te gaan kijken en mogelijk wat te bestellen. Maurice wens ik succes met zijn nieuwe business en ik hoop dat hij nog lang bij onze Golfclub zal blijven en als sponsor de club blijft ondersteunen.

Namens de Sponsorcommissie

Cees Pannekoek