Bakkerij Painini

Bakkerij Painini is in 2015 bedrijfslid geworden bij onze golfclub. Zij zijn al lange tijd de leverancier van broodjes en vlaaien aan onze club.

Fijn dat zij zich nu ook als sponsor aan onze club hebben verbonden.

Bakkerij Painini is heel goed aanwezig op het internet met een prachtige website en een mooie Facebook pagina. Op Facebook heeft Bakkerij Painini circa 1.500 likes, wat zeker niet slecht is.

De website vindt je onder www.bakkerijpainini.nl.

De Facebook pagina kun je direct benaderen via www.facebook.com/bakkerijpainini of door in Facebook te zoeken naar bakkerijpainini. Bakkerij Painini vindt het vast ook leuk als jullie op hun pagina een like plaatsen.

Bakkerij Painini levert aan alle leden van Golfclub Meerssen op alle aankopen een korting van 10%. Dit op vertoon van de NGF clubkaart. Dus mensen op naar Bakkerij Painini.

Namens de Sponsorcommissie

Cees Pannekoek