OPEN GOLFDAG – zaterdag 21 april 2018

Golfclub Meerssen houdt een Open Golfdag op zaterdag 21 april 2018

Dan zet de club haar deuren open vanaf 11.00 uur. Wij willen belangstellenden de gelegenheid bieden kennis te maken met de golfsport en met onze golfclub.

Wat kun je o.a. doen bij ons tijdens de Open Golfdag?

• Er is een mogelijkheid om een balletje te slaan.
  • De oefenkooi is open. Hierin kun je als een heuse golfer afslaan.
  • Je kunt komen putten en chippen.
  • Je kunt een kopje koffie/thee, een glaasje fris, een biertje, etc. drinken in ons gezellige Clubhuis.

Van jong tot oud en van beginner tot gevorderde; iedereen is van harte welkom om tijdens onze open dag (hernieuwd) kennis te maken met de golfsport en te kijken wat onze golfbaan/club te bieden heeft. Laat je informeren en begeleiden door onze leden, vrijwilligers en Golfpro.

Het is leuk om alleen te komen, maar het is nog veel leuker om samen met vrienden, familie, kennissen of een zakenrelatie de open dag te ervaren. Nodig mensen uit en kom samen naar onze golfbaan/-club.

Tot ziens en veel plezier!

Adres: Heiveldcomplex, Heiveld 4, Bunde-Meerssen

Contact: opendag@golfclubmeerssen.nl

AaAaAзаказать анализ сайтадиал путевка болгарияаудит сайтакоттеджи в казанигде сделать рекламу на автомобиль