Log hier in als lid Golfclub Meerssen

Hier kom je in het besloten gedeelte van de website van Golfclub Meerssen waarin alleen leden toegang hebben. Een lid kan hier inloggen met de inloggegevens die zij/hij van onze club heeft ontvangen. In dit gedeelte van de website kunnen leden makkelijk hun gegevens inzien en wijzigen, inschrijven voor wedstrijden, vreemde kaarten invoeren, etc. Ook staat in dit gedeelte clubinformatie die uitsluitend voor leden Golfclub Meerssen bestemd is. Om in te kunnen loggen in het Leden login gedeelte van de website van Golfclub Meerssen (en in de Golfterminal in ons Clubhuis) hebben leden inloggegevens nodig, nl. gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam staat op de NGF pas.

Hulp nodig bij het inloggen? Neem dan even contact op met onze Ledenadministratie via ledenadministratie@golfclubmeerssen.nl.

черный пиар это

купить фурнитура для посуды