Aanvraag afslagtijd voor gastspeler via Bedrijfsleden Greenfee

Welkom op deze webpagina!

Als je als bedrijfslid van Golfclub Meerssen de beschikking hebt over greenfee kaarten o.b.v. je bedrijfslidmaatschap dan ben je van harte welkom om samen met een gastspeler (of meer gastspelers) een ronde te lopen op onze golfbaan. Golfclub Meerssen heeft de greenfee kaarten omgezet in een (digitale) Bedrijfsleden Greenfee.

Voor de gastspeler dient een afslagtijd (via TeeTime) te worden geboekt. Via onderstaande formulier kun je eenvoudig de gewenste afslagtijd reserveren in dezelfde flight die je voor jezelf hebt geboekt. Na ontvangst van de aanvraag zal de gewenste afslagtijd voor de gastspeler zo spoedig mogelijk als kan worden geboekt en verrekend via de Bedrijfsleden Greenfee. In het geval onverhoopt geen plaats meer vrij is in de flight zal er contact worden opgenomen om een alternatieve afslagtijd te vinden.

Je moet natuurlijk niet vergeten eerst je eigen afslagtijd te boeken in TeeTime voordat je het aanvraagformulier invult.

Wens je nog een gastspeler uit te nodigen om mee te spelen in dezelfde flight? Dat kan, maar dan verzoeken we je dit via een afzonderlijk formulier aan te vragen.

Veel golfplezier!