@FORE Nieuwsbericht 2020 – 34

• Meet & Match middag – zaterdag 17 oktober 2020
  • Onze wedstrijden
  • Masters – zondag 11 oktober 2020
  • Het zijn vreemde tijden ….
  • Van “handdruk” naar “elleboogstoot”, onze Baancommissie in Coronatijd
  • Onze Sponsoren

Clubhuis: zeer beperkt gebruik

Zoals eerder is bericht, is ons Clubhuis in verband met Corona maatregelen tot 20 oktober 2020 gesloten.

In een beperkt aantal situaties is het door de gemeente Meerssen toegestaan het Clubhuis te gebruiken: voor bijeenkomsten zoals vergaderingen, overleggen, cursussen, ect. Maar dit mag uitsluitend als er geen sprake is van openstelling van de eet- en drinkgelegenheid voor publiek.

Dit betekent bijvoorbeeld dat het voorzittersoverleg aanstaande dinsdag kan plaatsvinden in ons Clubhuis. Maar ook dat het overleg van de Baancommissie iedere vrijdagochtend aansluitend aan hun werkzaamheden op onze Golfbaan, de Bestuursvergadering en werkafspraken met externe contractpartijen in ons Clubhuis mogen doorgaan.

Behoudens voor deelnemers van de genoemde bijeenkomsten, blijft ons Clubhuis voor iedereen gesloten.

Meet & Match middag - zaterdag 17 oktober 2020

Na de 1e succesvolle ‘sportieve kennismakingsmiddag’ op dinsdag 22 september 2020 organiseert onze Wedstrijdcommissie de 2e ‘Meet & Match’ op zaterdagmiddag 17 oktober 2020 (vanaf 12:00). Het doel van de ‘Meet & Match’ is tweeledig:

• Kennismaken met andere leden van de vereniging
  • Kennismaken met het lopen van Q-kaarten (9-holes)

Voor 17 oktober worden wederom speciaal nieuwe leden en proefleden, én leden die ervaring willen opdoen met het lopen van een Q-kaart uitgenodigd. Maar ook andere (ervaren) leden zijn van harte welkom.

Starten om de 10 minuten, 9-holes, flights van drie spelers, maximaal 36 deelnemers, geen inschrijfgeld.
Inschrijven kan via Leden Login, en vervolgens de knop ‘wedstrijden’. Bij de opmerkingen kun je aangeven met wie je carpoolt, zodat jullie in opvolgende flights ingedeeld kunnen worden.
Twee dagen tevoren ontvang je per mail de startlijst.

Masters - zondag 11 oktober 2020

Gisteren is er, ondanks de Corona-maatregelen, toch gestreden om de titels Master en Kampioen. De weeromstandigheden waren dit jaar veel beter dan vorig jaar: droog, weinig wind en zelfs af en toe een zonnetje.

De 33 deelnemers, die uitgenodigd waren vanwege hun prestaties in de wedstrijden van dit jaar of omdat ze in het verleden de Masters haddden gewonnen, waren gemotiveerd om er voor te gaan. Strijd werd er zeker geleverd, maar het aantal hoge scores was klein. Alleen Riny Hendrickx behaalde een prachtige score van 39 SF-punten en won bij de dames in cat 2. Jef Vangangel won bij de heren in cat 2.

De Clubmasters van dit jaar zijn Geraldine Beaujean en Stephan Kleijnen.

Een gezellige nazit en de prijsuitreiking werd door iedereen gemist na deze mooie golfdag.

Alle winnaars: van harte proficiat!

Het zijn vreemde tijden …

… als commissies zich moeten buigen over Coronamaatregelen op onze baan

… als de bal niet meer lekker in de cup kan vallen

… als we met de Golf Web App tee tijden boeken

… als het niet voor iedereen makkelijk is zich daaraan te conformeren

… als alle harken verdwenen zijn

… als het RABObank wedstrijd programma ingedikt wordt

… als de rondjes niet vanzelfsprekend eindigen op hole 19

… als er nauwelijks regen valt waardoor de ballen eindeloos doorrollen

… als er veel meer nieuwe leden zich aanmelden, zelfs zonder Open Golf middag

… als er geen greenfee spelers meer in de baan mogen

… als je de @FORE nu terugleest van vóór 12 maart dit jaar

… maar vooral als je het Master toernooi wint, een ‘Corona’ op het seizoen!

Heel veel dank aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt dat we ook in deze vreemde tijden lekker kunnen genieten van het spel, de wedstrijden en onze baan!

Geraldine Beaujean

Van “handdruk” naar “elleboogstoot”, onze Baancommissie in Coronatijd

De voorzitter van onze Baancommissie, Ben Bormans, geeft ons een inkijkje in wat er zoal gebeurt bij de Baancommissie in deze Corona tijd. Hij doet ook een oproep aan eenieder die wil meehelpen onze Golfbaan in topconditie te houden. Dat is niet alleen handen uit de mouwen steken, maar ook tijd voor gezelligheid!

100ste golfclub in Nederland

Lid van