@FORE Nieuwsbericht 2020 – 33

• Golflessen door onze Golfpro
  • Onze Sponsoren

Nieuwe Coronamaatregelen: sluiting Clubhuis tot 20 oktober

Op 28 september 2020 heeft de overheid nieuwe Coronamaatregelen aangekondigd. Ze gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn in elk geval drie weken van kracht. Deze aangescherpte maatregelen gelden voor het hele land en hebben als doel om het aantal sociale contactmomenten tussen mensen terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

De aangescherpte maatregelen (te vinden op rijksoverheid.nl) raken ook de golfsport en de horeca op golfbanen.

Ons Clubhuis: Paracommerciële horeca, waar ons Clubhuis onder valt, moet vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur in elk geval drie weken gesloten zijn. De sluiting is dus van kracht tot 20 oktober. De bardiensten vervallen uiteraard.

Losse golfrondes en wedstrijden: De golfsport kan gewoon doorgang vinden voor losse golfrondes en groepen. Hier is geen limiet aan het maximum aantal personen. De sport is uitgezonderd van de regel van maximaal 40 personen buiten.

Lessen voor beginnende en gevorderde golfers

Op drie opeenvolgende zaterdagen organiseert onze Golfpro Mike Mulder golflessen. Telkens van 13:30 tot 15:30. Er is nog één lesmogelijkheid:

• Zaterdag 3 okt           Chippen, putten en afslag met ijzer en hout

Je kunt per les inschrijven.
De kosten zijn per keer €25 per persoon.
Minimaal 3 personen, maximaal 6 personen per zaterdag.

Boek snel

per e-mail: pro@golfclubmeerssen.nl of bel Mike op 06 55173626