@FORE Nieuwsbericht 2020 – 28

17 augustus 2020

In dit nummer:

• Gasten van bedrijfsleden zijn weer van harte welkom op onze Golfbaan
  • Onze bedrijfsleden
  • TeeTime etiquette
  • Actueel Nieuws wedstrijden
  • Uitbreiding Marshal team
  • Corona: Golfen mag, maar er gelden nog steeds voorwaarden
  • Afslagtijd boeken via Golf Web App
  • Onze sponsoren

Gasten van bedrijfsleden zijn weer van harte welkom op onze Golfbaan

Toen in mei van dit jaar bekend werd dat we weer mochten golfen was het gebruik van een reserveringsysteem één van de voorwaarden. Gelukkig kende ons online golfsysteem een reserveringsmodule geheten “TeeTime”. Bovendien stelde E-Golf4U, de leverancier van ons online golfsysteem, de TeeTime module gratis ter beschikking in verband met de corona crisis. Dit heeft er mede toe geleid dat we in recordtijd TeeTime in bedrijf hebben kunnen stellen.

Omdat corona nog lang niet weg is uit Nederland zal het boeken van afslagtijden voorlopig nog wel verplicht blijven, en dus TeeTime nog wel even in gebruik blijven. In de achter ons liggende periode hebben we kunnen constateren dat het TeeTime systeem van afslagtijden goed functioneert en door de overgrote meerderheid van onze leden als prettig wordt ervaren.

Nu speelt het probleem dat bedrijfsleden op dit moment hun betaalde greenfee kaarten niet kunnen gebruiken voor hun klanten/relaties. De Sponsorcommissie wilde deze beperking graag opgeheven zien. Ons Bestuur is het daar helemaal mee eens.

Een en ander kon uitstekend in de TeeTime module georganiseerd worden. Relaties en klanten van onze  bedrijfsleden zijn weer van harte welkom op onze club.

Onze bedrijfsleden ontvangen een bericht van onze Sponsorcommissie met aanvullende informatie over hoe zij een afslagtijd voor een klant/relatie kunnen aanvragen.

Wil je als bedrijfslid een gastspeler uitnodigen om samen te golfen?

Via deze button kun je je gast laten bijboeken in je fligh

TeeTime etiquette

Op onze website kun je alles lezen over de belangrijkste etiquette regels in de baan, zoals:

• Veiligheid
  • Rekening houden met andere spelers
  • Speeltempo, en
  • Zorg voor de baan

Een en ander is ook opgenomen in de regels betreffende Coronaproof golfen op onze baan die ook op onze website staan.

Onder de huidige Coronaregels is het vooraf reserveren van een starttijd via TeeTime verplicht. Je kunt daarvoor het TeeTime-schema raadplegen, op zoek naar vrije starttijden. Vind je een afslagtijd/flight die niet is volgeboekt dan kun je jezelf daarbij inschrijven. De flightgenoten worden vervolgens via een mailtje over die bijschrijving geïnformeerd.

Het is echter niet ondenkbaar dat je op deze wijze je toekomstige flightgenoten voor een voldongen feit plaatst. Betreft het bekenden van wie je weet dat je welkom bent dan zal dit waarschijnlijk geen probleem zijn. Anders is het als het om voor jou onbekende flightgenoten gaat.

Net zoals je in de oude situatie normaal gesproken tevoren zou informeren of de flight bezwaar heeft tegen een nieuwe medespeler, is het ook in de nieuwe situatie aan te bevelen om vooraf even te polsen of je welkom bent.

Corona: Golfen mag, maar er gelden nog steeds voorwaarden

Uitbreiding Marshal team

Het Bestuur heeft groen licht gegeven dat Jan van Kaauwen en Louis Besters het Marshal team gaan versterken. Wat betreft het aantal Marshals zijn we weer bijna op het oude niveau. De nieuwe Marshals zullen de komende tijd ervaring gaan opdoen op onze golfbaan en zodra dit mogelijk is de opleiding Marshal gaan volgen bij de NGF.

Jan en Louis, veel succes in jullie nieuwe functie!

Actueel nieuws wedstrijden

Voor het allerlaatste nieuws over de wedstrijden verwijzen we je graag naar de pagina 'Actueel nieuws wedstrijden' op onze website. Hier staat ook hoe je je voor een wedstrijd kunt inschrijven. Klik hiervoor op deze button

Afslagtijd boeken via Golf Web App

Leden van Golfclub Meerssen kunnen gebruik maken van de Golf Web App. Met deze App kun je eenvoudig je afslagtijden boeken, ook voor een flightgenoot.

Je kunt de web op twee manieren gebruiken:

1. Door de App te installeren op je mobile telefoon of tablet
  2. Door de App te openen via je webbrowser
Via de button ‘Golf Web App’ hieronder lees je hier alles over. Er is ook een handige handleiding over het boeken van afslagtijden te downloaden.
Golf Web App

Hier lees je alles over de Golf Web App. Hoe je deze opent in je webbrowser, hoe je deze installeert op je mobiele telefoon, wat je er allemaal mee kunt doen, en nog veel meer.

Handleiding voor afslagtijden boeken via Golf Web App

Via de Golf Web App kun je gemakkelijk een afslagtijd boeken.In deze ‘instructie’ leggen we je in een paar stappen uit hoe dit werkt

100ste golfclub in Nederland

Lid van