@FORE Nieuwsbericht 2020 – 05

17 februari 2020

Wedstrijden in het nieuwe golfseizoen

Jaarlijks stelt de Wedstrijdcommissie een gevarieerd wedstrijdprogramma samen met een grote variatie in spelvormen om zoveel mogelijk leden (van beginnende golfers tot lage handicappers) gelegenheid te bieden deel te nemen aan wedstrijden. Zo ook voor 2020. 

Agenda 2020

De kalender 2020 is uit. Hierin kun je zien welke wedstrijden er dit jaar worden georganiseerd en wanneer. Ook de trainingen voor onze jeugdleden zijn gepland. Verder tref je in de golfkalender de data van diverse overige activiteiten aan.

Behalen GEO certificaat

We willen toch nog even terugblikken op de viering van het behalen van het internationaal GEO certificaat op vrijdag 31 januari 2020. 

Golf en hieringe biete - woensdag 26 februari 2020

Je wordt van harte uitgenodigd voor Hieringe Biete in ons clubhuis. 

Uitgaande van mooi weer een perfecte gelegenheid om de carnavalsperiode af te sluiten: rondje golf – verkleed kan ook – en aansluitend – bij voldoende deelname – aan de hieringe. Vanaf circa 16.30 uur serveren we een uitgebreid hieringe buffet. Kosten €6,50 p.p.

Aanmelden kan via de deelnamelijst welke ophangt in de hal van ons Clubhuis. Uiterste inschrijfdatum: donderdag 20 februari 2020, 12.00 uur

Winterregels

Op onze Golfbaan gelden thans de WinterregelsDeze zijn er vooral om onze Golfbaan te beschermen tijdens de wintermaanden.

De belangrijkste Winterregels:

  • Dragen van je golftas – golftrolleys zijn niet toegestaan op onze Golfbaan
  • Afslaan van de matten

Regelochtend - zaterdag 28 maart 2020

Onze OR&H Commissie legt de Golfregels en Plaatselijke Regels uit aan de hand van voorbeelden door de baan. 

Tijd: 10:00 – 12:00 uur. Er wordt stipt om 10:00 gestart.

Aanmelden via het inschrijfformulier – klik op de button hieronder. Als er specifieke (regel-)vragen zijn, dan horen we dat graag zodat we deze kunnen behandelen tijdens deze ochtend. 

Ieder lid van onze club is van harte welkom!

Onze golfbaan is gesloten voor het lopen van een vrije ronde door de baan van 10.00 tot 12.00 uur.

Kassa - betalen in ons Clubhuis

Betalen in ons Clubhuis proberen we op een zo veilig en gemakkelijk mogelijke manier te laten plaatsvinden. Contant afrekenen is daarom niet mogelijk. Afrekenen kan op diverse manieren. 

  • Je kunt betalingen doen via je eigen bankrekening, bijvoorbeeld met je pinpas.
  • Je kunt afrekenen door gebruik te maken van je eigen Kassa tegoed. Dit tegoed staat op je eigen rekening in ons Kassa systeem. Je kunt je tegoed in onze Kassa zelf opwaarderen. 

Hoofdsponsor Golfclub Meerssen 

Rabobank Zuid-Limburg West

100ste golfclub in Nederland

Lid van

Scroll naar top