@FORE Nieuwsbericht 2020 – 02 Speciale editie

Viering behalen GEO Certificaat 31 januari 2020

19 januari 2020

Uitnodiging

Golfclub Meerssen is trots op GEO Certificaat! Dat vieren we op vrijdag 31 januari 2020

Golfclub Meerssen is de 100ste golfbaan in Nederland die voldoet aan verplichte criteria voor duurzaam golfbaanbeheer. Hier wordt formeel bij stilgestaan op 23 januari 2020 op het evenement Sportief Verbinden in de Amsterdamse RAI. Onze Golfclub ontvangt dan het GEO-certificaat uit handen van bestuurslid Richard Kooloos van de Nederlandse Golffederatie (NGF).

Golfclub Meerssen is enorm trots op het behalen van het GEO-certificaat.

Dit vieren we op vrijdag 31 januari 2020.

Namens de NGF zullen Niels Dokkuma en Chris Veldkamp in aanwezigheid van de Burgemeester van Meerssen, Mirjam Clermonts, de uitreiking van het certificaat feestelijk “herhalen” tijdens een gezellig samenzijn in ons Clubhuis.

Het Bestuur van Golfclub Meerssen nodigt de leden van Golfclub Meerssen van harte uit aanwezig te zijn bij deze feestelijke viering!

• Datum: vrijdag 31 januari 2020
  • Aanvang: 13:30 uur
  • Locatie: Clubhuis

GEO Certified® is het symbool van golfomgevingen over de hele wereld – het geeft aan dat een golfcomplex voldoet aan een betrouwbare norm op het gebied van Natuur, Hulpbronnen en Gemeenschap, en streeft naar voortdurende verbetering.

GEO Certified® wordt algemeen vertrouwd en onderschreven door een groeiend aantal organisaties en mensen, zowel binnen als buiten de golfsport.

Hoofdsponsor Golfclub Meerssen

Rabobank Zuid-Limburg West