@FORE Nieuwsbericht 2019 – 30

29 december 2019

Winterregels

Op onze Golfbaan gelden thans de WinterregelsDeze zijn er vooral om onze Golfbaan te beschermen tijdens de wintermaanden.

De belangrijkste Winterregels:

• Dragen van je golftas – golftrolleys zijn niet toegestaan op onze Golfbaan
  • Afslaan van de matten

Lockers

Golfclub Meerssen beschikt over een fraaie locker-ruimte met 120 lockers. Er zijn enkele middelgrote lockers beschikbaar. De huur hiervoor is € 65,- per jaar (incl. BTW)

Interesse? Dan kun je je aanmelden door via onderstaande button het aanvraagformulier in te vullen en te verzenden. Toewijzing gebeurt in volgorde van aanmelding en “op is op”.

Bardienst verhindering

Het kan door het jaar zijn dat je in een bepaalde periode geen bardienst kunt draaien. Bijvoorbeeld tijdens je vakantie, of als je weet dat je even om een andere reden hiervoor niet beschikbaar bent.

Als je (van tevoren) weet wanneer je je bardienst niet kunt draaien, dan kun je dit melden bij de Bardienstbeheerder. Dit kan eenvoudig door onderstaande formulier op onze website in te vullen en te verzenden.

Golfclub Meerssen: GEO gecertificeerd

Wij zijn blij te mogen melden dat onze Golfclub sinds kort GEO gecertificeerd is.

Wij zijn bovendien de 100-ste golfclub in Nederland met een GEO certificaat! De uitreiking hiervan wordt een bijzondere gelegenheid. Uitreiking heeft plaats door de NGF.

Over GEO en de festiviteiten rondom de uitreiking van het GEO certificaat volgt meer in een van de volgende @FORE edities in het nieuwe jaar.

Nieuwjaarsreceptie - zondag 12 januari 2020

De Nieuwjaarsreceptie voor leden van Golfclub Meerssen wordt gehouden op zondag 12 januari 2020.

• Aanvang: 15.00 uur
  • Locatie: Clubhuis

Word jij de nieuwe vrijwilliger bij onze Golfclub?

Vrijwilligers zijn essentieel voor de organisatie van onze Golfclub. Zij maken het voor een belangrijk deel mogelijk dat leden bij onze golfclub kunnen golfen op een mooie en goed onderhouden golfbaan. Dat we een gastvrij en gezellig Clubhuis hebben is niet vanzelfsprekend. Vrijwilligers zijn ook nodig om onze golfwedstrijden te organiseren. Maar ook om de informatievoorziening aan onze leden via onze @FORE nieuwsberichten en onze website mogelijk te maken. En dacht je dat de ledenadministratie vanzelf gaat? Kortom, als onze vrijwilligers niet de handen uit de mouwen zouden steken, dan zou onze club niet kunnen bestaan.

Er zijn dus veel vrijwilligers nodig om het vele werk te verzetten en de service binnen de club op peil te houden. Bovendien levert de zelfwerkzaamheid van onze vrijwilligers – binnen grenzen – een zinvolle beperking van kosten op.

Ben jij een lid dat graag een bijdrage wil leveren aan het dagelijkse reilen en zeilen van onze vereniging? Wordt actief als vrijwilliger in een van onze commissies.

Website tips!

In de serie “tips & tricks” deze keer: de formulieren. Allerhande zaken kunnen worden aangevraagd of gemeld via een van de formulieren op onze website. Of het nou gaat om het melden van het ruilen van een bardienst of een suggestie of klacht betreffende het Clubhuis, het kan eenvoudig via een digitaal formulier. Erg handig, want zo is het niet nodig dat je een e-mail moet maken, worden precies de gegevens gevraagd die nodig zijn en komt het bericht binnen bij de commissie die er over gaat, wat allemaal een vlotte behandeling mogelijk maakt. Inmiddels hebben we twaalf formulieren.

Waar vind je de Formulieren? Ga hiervoor in het menu naar Contact en kies vervolgens Formulieren (of klik op de button hieronder).

VEEL GOLFPLEZIER EN HET ALLERBESTE IN 2020!

Hoofdsponsor Golfclub Meerssen