@FORE Nieuwsbericht 2019 – 29

9 december 2019

Winterregels

Op onze Golfbaan gelden thans de WinterregelsDeze zijn er vooral om onze Golfbaan te beschermen tijdens de wintermaanden.

De belangrijkste Winterregels:

• Dragen van je golftas – golftrolleys zijn niet toegestaan op onze Golfbaan
  • Afslaan van de matten

Oliebollen wedstrijd - zaterdag 28 december 2019

De Clubhuiscommissie organiseert ook dit jaar weer een gezellige Oliebollen wedstrijd. Iedereen is welkom!

Voor oliebollen, soep en brood wordt gezorgd!

• Wanneer: zaterdag 28 december, afslag om 13.00 uur
  • Non qualifying Stableford over 18 holes
  • Bijdrage in de kosten € 5,- per deelnemer

Inschrijven via onze website (Leden login: wedstrijden), of in het Clubhuis.

Bardienst verhindering

Het kan door het jaar zijn dat je in een bepaalde periode geen bardienst kunt draaien. Bijvoorbeeld tijdens je vakantie, of als je weet dat je even om een andere reden hiervoor niet beschikbaar bent.

Als je (van tevoren) weet wanneer je je bardienst niet kunt draaien, dan kun je dit melden bij de Bardienstbeheerder. Dit kan eenvoudig door onderstaande formulier op onze website in te vullen en te verzenden.

Verplicht consumptietegoed

Het verplichte consumptietegoed bedraagt €40,- per jaar. Jaarlijks wordt dit tegoed toegevoegd aan je saldo in het Kassa systeem zodra je de contributienota hebt voldaan. Het verplichte tegoed van een jaar is alleen in datzelfde jaar te gebruiken. Dus je hebt tot 1 januari 2020 de tijd om de € 40,00 van 2019 te besteden.

Consumptietegoed dat je zelf opwaardeert in het Kassa systeem (via bijvoorbeeld pinnen of de KNIP App) blijft geldig zolang je lid bent van onze club.

Opruimen gevonden voorwerpen

Zo door het jaar heen worden er op de baan of in het clubhuis allerlei spullen gevonden. De niet opgehaalde voorwerpen (golfclubs, caps, e.d.) zijn verzameld en liggen in de kamer tegenover de bestuurskamer, beneden in ons Clubhuis. Besloten is om alles op te ruimen. Dit zullen we begin januari 2020 doen.

Dus….. ben je nog iets kwijt en/of denk je iets van je gading te vinden? Je kunt het komen ophalen vóór eind december 2019. Daarna is het echt weg!

Nieuwjaarsreceptie - zondag 12 januari 2020

De Nieuwjaarsreceptie voor leden van Golfclub Meerssen wordt gehouden op zondag 12 januari 2020.

• Aanvang: 15.00 uur
  • Locatie: Clubhuis

Word jij de nieuwe vrijwilliger bij onze Golfclub?

Vrijwilligers zijn essentieel voor de organisatie van onze Golfclub. Zij maken het voor een belangrijk deel mogelijk dat leden bij onze golfclub kunnen golfen op een mooie en goed onderhouden golfbaan. Dat we een gastvrij en gezellig Clubhuis hebben is niet vanzelfsprekend. Vrijwilligers zijn ook nodig om onze golfwedstrijden te organiseren. Maar ook om de informatievoorziening aan onze leden via onze @FORE nieuwsberichten en onze website mogelijk te maken. En dacht je dat de ledenadministratie vanzelf gaat? Kortom, als onze vrijwilligers niet de handen uit de mouwen zouden steken, dan zou onze club niet kunnen bestaan.

Er zijn dus veel vrijwilligers nodig om het vele werk te verzetten en de service binnen de club op peil te houden. Bovendien levert de zelfwerkzaamheid van onze vrijwilligers – binnen grenzen – een zinvolle beperking van kosten op.

Ben jij een lid dat graag een bijdrage wil leveren aan het dagelijkse reilen en zeilen van onze vereniging? Wordt actief als vrijwilliger in een van onze commissies.

Website tips!

In de serie “tips & tricks” deze keer: de Sitemap. Deze pagina is handig als je snel een overzicht wilt hebben van de pagina’s op onze website. In de Sitemap staan alle onderwerpen (pagina’s) op een rijtje. Het kan helpen als je iets specifieks zoekt.

Waar vind je de Sitemap? Ga hiervoor in het menu naar Club en kies vervolgens Sitemap (zie afbeelding hieronder).

Hoofdsponsor Golfclub Meerssen