@FORE Nieuwsbericht 2019 – 27

10 november 2019

Actueel nieuws wedstrijden

Snel naar het laatste nieuws over onze wedstrijden: klik op de button hieronder of klik op de startpagina van onze website op de button “Actueel nieuws wedstrijden bekijken“.

Sluiting Clubhuis - 12 t/m 17 november 2019

In verband met werkzaamheden/onderhoud aan de vloer in ons Clubhuis is het Clubhuis gesloten van dinsdag 12 tot en met zondag 17 november 2019.

Lockers

Golfclub Meerssen beschikt over een fraaie locker-ruimte met 120 lockers. Er zijn diverse type lockers.

Verplicht consumptietegoed

Het verplichte consumptietegoed bedraagt €40,- per jaar. Jaarlijks wordt dit tegoed toegevoegd aan je saldo in het Kassa systeem zodra je de contributienota hebt voldaan. Het verplichte tegoed van een jaar is alleen in datzelfde jaar te gebruiken. Dus je hebt tot 1 januari 2020 de tijd om de € 40,00 van 2019 te besteden.

Consumptietegoed dat je zelf opwaardeert in het Kassa systeem (via bijvoorbeeld pinnen of de KNIP App) blijft geldig zolang je lid bent van onze club.

Winterregels

Onze greenkeeper Leon heeft de wintergreens uitgezet en gemarkeerd met blauwe paaltjes. De winterregels (draagtassen, wintergreens, etc.) zullen pas ingaan op het moment dat het weer dit noodzakelijk maakt. Dat betekent dus dat de datum van 1 november slechts een richtlijn is.

Zodra de winterregels ingaan, wordt dit gemeld aan onze leden.

Suggesties en klachten melden

Heb je een suggestie of klacht betreffende onze Golfbaan, ons Clubhuis of onze website? Dan kun je deze eenvoudig melden via onze website. De formulieren vind je in het website menu onder “Contact”.

Via de formulieren kun je allerlei zaken melden. Dat kan bijvoorbeeld zijn schade, hinder, achterstallig onderhoud of suggesties voor verbeteringen.

Kies het juiste formulier, vul het in en verzend het.

Algemene Ledenvergadering - maandag 25 november 2019

De uitnodiging voor de aankomende ALV is per e-mail verstuurd op vrijdag 8 november 2019.

• Locatie: Clubhuis
  • Aanvang: 20.00 uur

Tot de agenda en overige vergaderstukken krijg je toegang via de weblink in de e-mail van 8 november. Je kunt deze ook vinden via onderstaande button, maar je hebt vervolgens wel het wachtwoord nodig. Dit wachtwoord staat in de e-mail van 8 november.

Lid blijven in 2020

Als je niet opzegt, en waarom zou je, dan ben je in 2020 automatisch weer lid van Golfclub Meerssen. Mocht je toch, om welke reden dan ook, je lidmaatschap willen opzeggen, denk er dan s.v.p. aan dat je dit volgens onze statuten één maand voor het einde van het verenigingsjaar moet doen. Dus uiterlijk op 30 november 2019. Is je opzegging later binnen, dan wordt je geacht ook in 2020 lid te blijven met alle daaraan verbonden (financiële) verplichtingen.

Website tips!

Ingaande deze @FORE zullen we je “tips & tricks” geven om je te helpen handiger gebruik te maken van onze website. Deze keer: de zoekfunctie.

Zoek je iets specifieks? Vul dan een zoekopdracht in. Dit kun je doen bij “zoeken”. Dit invulblok vind je rechtsonder op iedere pagina van onze website (zie voorbeeld hierboven). Gebruik vervolgens de “Enter”-toets en er verschijnen een of meerdere zoekresultaten. Hiermee kun je vast en zeker verder.

Hoofdsponsor Golfclub Meerssen