@FORE Nieuwsbericht 2019 – 26

31 oktober 2019

Actueel nieuws wedstrijden

Snel naar het laatste nieuws over onze wedstrijden: klik op de button hieronder of klik op de startpagina van onze website op de button “Actueel nieuws wedstrijden bekijken“.

Stal je fiets s.v.p. niet voor de toegang van de lockerruimte

Regelmatig krijgen we klachten van golfers die de lockerruimte willen betreden dat ze slechte toegang hebben omdat er fietsen voor de deur van de lockerruimte gezet/gestald worden.

Kom je op de fiets naar onze Golfclub? Dan verzoeken wij je vriendelijk je fiets in de fietsenstalling bij de afslagkooi te plaatsen en niet bij de ingang naar de lockerruimte. Hartelijk dank!

Laatste extra inloopochtend - ook voor proefleden

In september is gestart met extra inloopochtenden op de eerste dinsdag van de maand. Op dinsdag 5 november 2019 heeft de laatste uit deze reeks plaats.

De wedstrijdcommissie nodigt iedereen uit om in een gezellige en sportieve sfeer samen een 9-holes ronde te spelen. Speciaal welkom zijn proefleden, beginnende golfers en senioren.

Verzamelen om 10:15 uur in ons Clubhuis, start om 10:30 uur.

Het is vrij om wel of niet een qualifying kaart te lopen. Heb je nog geen of weinig ervaring met een kaart lopen, dan word je gekoppeld aan een ervaren speler. Er is geen inschrijfgeld verschuldigd.

Let op: Toegang tot en speelrecht op onze baan hebben uitsluitend proefleden die minimaal een baanbewijs en/of een hcp registratie hebben. Ook tijdens inloopwedstrijden mogen proefleden alleen meedoen als ze dus minimaal een baanbewijs hebben.

Leden van de Wedstrijdcommissie zijn aanwezig om alles in goede banen te leiden, voor het geven van instructie, en om zo nodig te helpen bij het tellen van de Stableford-punten.

Tijdens de inloop blijft de baan open voor iedereen die een ronde wil golfen.

Sluiting Clubhuis - 12 t/m 17 november 2019

In verband met werkzaamheden/onderhoud aan de vloer in ons Clubhuis is het Clubhuis gesloten van dinsdag 12 tot en met zondag 17 november 2019.

Winterregels

Onze greenkeeper Leon heeft de wintergreens uitgezet en gemarkeerd met blauwe paaltjes. De winterregels (draagtassen, wintergreens, etc.) zullen pas ingaan op het moment dat het weer dit noodzakelijk maakt. Dat betekent dus dat de datum van 1 november slechts een richtlijn is.

Zodra de winterregels ingaan, wordt dit gemeld aan onze leden.