@FORE Nieuwsbericht 2019 – 19

18 juli 2019

In Memoriam: Henk Ramakers

Met verdriet berichten wij dat ons lid Henk Ramakers is overleden. Henk is 78 jaar geworden. Henk was een echt verenigingsmens. In Meerssen was hij jarenlang actief bij diverse verenigingen; bij sommige als voorzitter of in een andere bestuursrol, en daarnaast jarenlang een bijzonder actief en betrokken lid van onze Golfclub. Naast golfen, wat hem altijd veel plezier gaf, is hij gedurende vele jaren de drijvende kracht achter onze Marshals geweest. Hij was bovendien een zeer actief lid van onze Baancommissie. 
Henk, rust zacht

NB. In verband met het overlijden van Henk zal de inloopwedstrijd op zaterdag 20 juli 2019 geen doorgang vinden.

Actueel nieuws wedstrijden

Snel naar het laatste nieuws over onze wedstrijden: klik op de button hieronder of klik op de startpagina van onze website op de button “Actueel nieuws wedstrijden bekijken“. 

BBC - Bunder Bosch Cup

Golfclub Meerssen organiseert een unieke golfwedstrijd: Bunder Bosch Cup.  Deze golfwedstrijd is gebaseerd op de zeer bekende Ryder Cup tussen een team van golfers uit Europa en een team van golfers uit Amerika, maar dan met een speciaal “Meerssens tintje”.
De eerste Bunder Bosch Cup wordt gespeeld op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019.  

Daar wil je toch bij zijn!

Limburgse Golf Kampioenschappen 2019

De Limburgse Golf Kampioenschappen (LGK, voorheen Limburg Golf Trophy, LGT) worden elk jaar op een andere gastbaan gespeeld volgens een roulatiesysteem. Dit jaar is dit bij Golf & Country Club Hoenshuis te Voerendaal. De LGK wordt gespeeld op zondag 6 oktober 2019.

Er doet nog geen team van Golfclub Meerssen mee. Heb je interesse om de LGK te golfen, samen met golfers van onze club? Laat dat dan s.v.p. weten aan onze voorzitter via voorzitter@golfclubmeerssen.nl.

Bardienst: gewoon vanzelfsprekend toch?

Helaas komt het regelmatig voor dat degene die is ingepland voor een bardienst niet verschijnt. Als jij er niet bent als gastvrouw of gastheer in ons Clubhuis, dan is dat niet alleen erg vervelend voor al je aanwezige “collega” clubleden, maar natuurlijk ook voor bezoekers (bijvoorbeeld greenfee golfers).

Iedereen binnen onze club weet dat van hem/haar gevraagd wordt om een beperkt aantal keren per jaar vrijwillig bardienst te draaien. Via Barboek wordt je hierover (tijdig) geïnformeerd; er wordt 3x een bericht/herinnering gestuurd naar je e-mail adres dat bekend is bij de club (ledenadministratie). 

Wees zo sportief door de enkele keer dat je aan de beurt bent je bardienst te doen. En ben je een keer verhinderd, dan is er altijd wel iemand te vinden die graag met je wil ruilen. 

Bij voorbaat hartelijk dank

Hoofdsponsor Golfclub Meerssen 

Scroll naar top