@FORE Nieuwsbericht 2019 – 17

14 juli 2019

Actueel nieuws wedstrijden

Snel naar het laatste nieuws over onze wedstrijden: klik op de button hieronder of klik op de startpagina van onze website op de button “Actueel nieuws wedstrijden bekijken“.

BBC - Bunder Bosch Cup

Het Bunder Bosch Comité legt de laatste hand aan de organisatie van dit voor Golfclub Meerssen unieke golf evenement. Deze golfwedstrijd is gebaseerd op de zeer bekende Ryder Cup tussen een team van golfers uit Europa en een team van golfers uit Amerika, maar dan met een speciaal “Meerssens tintje”. Jij doet toch ook mee!

De eerste Bunder Bosch Cup (BBC) wordt gespeeld op zaterdag 7 september 2019.

Binnenkort komt een Speciale Editie van de @FORE uit met het laatste BBC nieuws. Dus hou je mailbox in de gaten.

Bridge seizoen start maandag 2 september 2019

We brengen graag onder jullie aandacht dat er op maandagavond in de winter 2019 – 2020 in ons Clubhuis kan worden gebridget, namelijk elke tweede maandagavond van de maand. De eerste bridgedrive is op maandag 2 september 2019, de tweede op maandag 16 september en zo verder. De laatste bridgedrive is op 20 april 2020.

Inloop is er vanaf 18.30 uur. Aanvang van de bridgedrive om 19.00 uur. Een drive is meestal rond 22.45 uur afgelopen. Op dit moment zijn er 20 spelers; 30 deelnemers zou haalbaar moeten zijn.

Interesse? Meld je aan via de button hieronder. Ook kun je je aanmelden als je geen bridge partner hebt. Er wordt dan geprobeerd een “koppeling” tot stand te brengen.

Kosten van deelname is € 7,50 per persoon, voor de hele periode.

Bardienst: gewoon vanzelfsprekend toch?

Helaas komt het regelmatig voor dat degene die is ingepland voor een bardienst niet verschijnt. Als jij er niet bent als gastvrouw of gastheer in ons Clubhuis, dan is dat niet alleen erg vervelend voor al je aanwezige “collega” clubleden, maar natuurlijk ook voor bezoekers (bijvoorbeeld greenfee golfers).

Iedereen binnen onze club weet dat van hem/haar gevraagd wordt om een beperkt aantal keren per jaar vrijwillig bardienst te draaien. Via Barboek wordt je hierover (tijdig) geïnformeerd; er wordt 3x een bericht/herinnering gestuurd naar je e-mail adres dat bekend is bij de club (ledenadministratie).

Wees zo sportief door de enkele keer dat je aan de beurt bent je bardienst te doen. En ben je een keer verhinderd, dan is er altijd wel iemand te vinden die graag met je wil ruilen.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Toegangspas: ga er voorzichtig mee om

Het komt soms voor dat een toegangspas niet werkt door beschadiging. Een voorbeeld: er is pas een pasje ingeleverd waar (waarschijnlijk) met een perforator een gat in is gemaakt (zie foto).

Het verzoek is dan ook om de toegangspas (tevens betaalkaart in ons Clubhuis) te behandelen als een bankpas en creditcard. Maak er s.v.p. géén gaten in. Door het perforeren van de kaart kan de elektronica hierin beschadigd worden.

DUW dag Wedstrijdcommissie: golfactie De Maastrichtse

Onze Wedstrijdcommissie gaat met haar DUW dag golfen op de baan van Maastricht Golf International. Zij zijn hartelijk welkom en mogen spelen tegen een aardig aanbod, maar wel met het verzoek om de “Zomeractie” van De Maastrichtse aan onze leden kenbaar te maken.

Daarom maken we “reclame” voor deze actie van onze vrienden van Maastricht Golf International. De Zomeractie is geldig tot en met 25 augustus 2019.

Pas op voor teken

Teken komen niet uitsluitend voor in bossen, maar zijn overal te vinden waar natuur is: in achtertuinen, stadsparken, duinen en ook op golfbanen. Om die reden werkt de NGF structureel samen met de Stichting Tekenbeetziekten en de Nederlandse vereniging voor Lymepatiënten om gezamenlijk golfers (regelmatig) te informeren over risico’s van teken en het voorkomen daarvan.

Hoofdsponsor Golfclub Meerssen