@FORE Nieuwsbericht 2019 – 07

21 maart 2019

Actueel nieuws wedstrijden

Snel naar het laatste nieuws over onze wedstrijden: klik op de button hieronder of klik op de startpagina van onze website op de button “Actueel nieuws wedstrijden bekijken“.

Introductie nieuwe leden - zaterdag 23 maart 2019

Onze nieuwe leden zijn uitgenodigd voor een introductiemiddag. Het gaat om 38 personen. De meesten zijn nieuwe leden 2019, maar ook enkele personen die vorig jaar lid zijn geworden.

Een delegatie van ons Bestuur, de voorzitters van onze Commissies en onze Golfpro zullen hen verwelkomen en kennis laten maken met onze Golfclub.

Het introductie programma in ons Clubhuis start om 13.00 uur en sluit omstreeks 17.00 uur.

Spaghetti Bolognaise à la Jamie Oliver - vrijdag 12 april 2019

Ellen en Ineke serveren Spaghetti Bolonaise à la Jamie Oliver vanaf 16.00 uur in ons Clubhuis.

Kosten: €5,00 (per portie). Betaling via het kassasysteem.

Gaarne inschrijving via de button ‘inschrijven’ hieronder of via de inschrijflijst in het Clubhuis.

Algemene Ledenvergadering - maandag 15 april

De uitnodiging voor de aankomende ALV is per e-mail verstuurd op 16 maart 2019.

• Locatie: Clubhuis
  • Aanvang: 20.00 uur

Tot de agenda en overige vergaderstukken krijg je toegang via de weblink in de e-mail van 16 maart. Je kunt deze ook downloaden via onderstaande button, maar je hebt vervolgens wel het wachtwoord nodig. Dit staat in de e-mail van 16 maart 2019.

Vernieuwde Plaatselijke Regels

Er is een rigoureuze wijziging doorgevoerd in de Plaatselijke Regels die gelden op onze Golfbaan. Dit is voornamelijk gedaan om het speltempo door de baan te bevorderen. Ook zijn een aantal regels tekstueel vereenvoudigd.

De Plaatselijke Regels komen ook te staan op de nieuwe scorekaarten die binnenkort beschikbaar zijn.

Nieuwe scorekaart

De scorekaart is vernieuwd. De vernieuwde Plaatselijke Regels (zie bovenstaande artikel)  staan hierop vermeld. Ook de advertentie van Rabobank – onze hoofdsponsor – is nieuw.

De scorekaarten zijn (binnenkort) verkrijgbaar in ons Clubhuis.

Golfregels 2019

Voor 2019 worden enkele regels behoorlijk op de schop genomen door de R&A. Het is goed op voorhand te weten welke regelwijzigingen in 2019 gaan plaatsvinden zodat je deze door de baan in je voordeel kunt gebruiken.

Omdat zoveel regels zijn veranderd en bovendien de nodige regels in het regelboekje zijn verplaatst, bevelen wij aan om een nieuw Regelboekje (Spelerseditie Van De Golfregels 2019) aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar in ons Clubhuis voor €1,50 per stuk (zolang de voorraad strekt). De boekjes kun je ook kopen in golfshops, bijvoorbeeld bij Jumbo Golf te Kerkrade of online bestellen via www.golfboeken.nl.

Wedstrijdreglement vernieuwd

Het reglement dat van toepassing is op de wedstrijden bij onze Golfclub is in een nieuw jasje gestoken.

Nieuwe betaalmogelijkheid in ons Clubhuis

Dit jaar zijn toegangspasjes ingevoerd. De toegangspas kun je binnenkort gebruiken als “sleutel” om toegang te krijgen tot onze Golfbaan (via het poortje vanaf de parkeerplaats). Maar je kunt hiermee ook de deur van het buitentoilet openen en – als je een locker hebt – ook de deur van de locker ruimte.

Ook nieuw: het pasje kan gebruikt worden als “betaalpas” in ons Clubhuis. Consumptie besteld? Afrekenen? Gebruik de toegangspas!

Kassa

Lees hier hoe je in ons Clubhuis kunt betalen

Winterregels op onze Golfbaan

Op onze Golfbaan gelden de WinterregelsDeze zijn er vooral om onze Golfbaan te beschermen tijdens de wintermaanden. Nog geldig tot 1 april!

De belangrijkste Winterregels:

• Dragen van je golftas (golftrolleys zijn niet toegestaan op onze Golfbaan)
  • Afslaan van de matten
Of onze Baan open dan wel gesloten is kun je zien op de Startpagina in de rubriek “Baanstatus“.