@FORE Nieuwsbericht 2018 – 18

20 november 2018

Winterregels op onze Golfbaan!

Op onze Golfbaan gelden de WinterregelsDeze zijn er vooral om onze Golfbaan te beschermen tijdens de wintermaanden.

De belangrijkste Winterregels:

• Dragen van je golftas (golftrolleys zijn niet toegestaan op onze Golfbaan)
  • Afslaan van de matten

Deze regels zijn niet vrijblijvend!

• Datum: maandag 26 november 2018
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Locatie: Clubhuis.

Leden van Golfclub Meerssen hebben een uitnodiging en de agenda voor de ALV ontvangen via e-mail op 6 november 2018.

Er zijn vandaag twee stukken toegevoegd: (1) Investeringsplan 2019 en (2) Begroting 2019. Voor de begroting zijn twee versies. Afhankelijk of Golfclub Meerssen de huidige status quo van de BTW regeling kan handhaven of onder het nieuwe BTW regime valt beslist welke van de twee begrotingen gebruikt gaat worden. Dit wordt tijdens de ALV toegelicht.

Lid blijven in 2019?

Als je niet opzegt, en waarom zou je, dan ben je in 2019 automatisch weer lid van Golfclub Meerssen. Mocht je toch, om welke reden dan ook, je lidmaatschap willen opzeggen, denk er dan s.v.p. aan dat je dit volgens onze statuten een maand voor het einde van het verenigingsjaar moet doen. Dus uiterlijk op 30 november 2018. Is je opzegging later binnen, dan wordt je geacht ook in 2019 lid te blijven met alle daaraan verbonden (financiële) verplichtingen.

Nieuwe vlaggen

Heb je het al gezien? Sinds begin deze maand wapperen er nieuwe vlaggen bij ons Clubhuis.

De vlaggenmast bij Hole 1 is geschonken door Frans en José Hamers, eigenaren van Bouwservice Van der Heijden te Sittard, een van de sponsoren van onze Golfclub.

Lockers

Golfclub Meerssen beschikt over een fraaie locker-ruimte met 120 lockers. Er zijn diverse type lockers.

Binnenkort: nieuwe editie Clubblad FORE

Over enkele dagen komt de nieuwste uitgave van ons clubblad uit. Houd je mailbox in de gaten!

De FORE Redactie heeft vast weer een heel mooie editie gemaakt. Hartelijk dank.

Golfen op banen in de buurt

Leden van Golfclub Meerssen kunnen op basis van een speciaal Greenfee tarief spelen op banen in de buurt.

Suggesties en klachten melden

Heb je een suggestie of klacht betreffende onze Golfbaan of ons Clubhuis? Dan kun je deze voortaan eenvoudig melden via onze website. De formulieren vind je in het website menu onder “Contact”.

Via de formulieren kun je allerlei zaken melden. Dat kan bijvoorbeeld zijn schade, hinder, achterstallig onderhoud of suggesties voor verbeteringen.

Kies het juiste formulier, vul het in en verzend het.

Golftas parkeren

Helaas komt het nog veel te vaak voor dat golftassen tijdens bijvoorbeeld het bezoek aan ons Clubhuis op het terras worden neergezet. Dat is niet de bedoeling. Het verzoek is om je tas te “parkeren” tussen de haag en de afslagkooi. Dat geldt overigens ook voor golftrolley’s.

Hartelijk dank voor de medewerking.