@FORE Nieuwsbericht 2018 – 14

19 september 2018

Actueel nieuws wedstrijden

Snel naar het actuele nieuws over onze wedstrijden: klik op de button hieronder of klik op de startpagina van onze website op de button “Actueel nieuws wedstrijden bekijken“.

Bardienst ruilen

Soms komt het niet uit dat je een bardienst in ons Clubhuis moet draaien. Je kunt dan natuurlijk met iemand anders die (senior) lid is van onze Golfclub ruilen.  Hoe je dat doet? Dat kun je op onze website lezen.

Heb je je bardienst geruild? Dan wordt je vriendelijk verzocht dit te melden bij de Bardienstbeheerder. Dit kan eenvoudig door op onze website het formulier in te vullen en te verzenden.

Open Golfdag – zaterdag 29 september 2018

Onze Golfclub zet haar deuren open vanaf 11.00 uur. Wij willen belangstellenden de gelegenheid bieden kennis te maken met de golfsport en met onze golfclub.

Wat kunnen zij o.a. doen bij ons tijdens de Open Golfdag?

• Er is een mogelijkheid om een balletje te slaan.
  • De oefenkooi is open. Hierin kunnen zij als een heuse golfer afslaan.
  • Zij kunnen komen putten en chippen.
  • Zij kunnen een kopje koffie/thee, een glaasje fris, een biertje, etc. drinken in ons gezellige Clubhuis.

Van jong tot oud en van beginner tot gevorderde; iedereen is van harte welkom om (hernieuwd) kennis te maken met de golfsport en te kijken wat onze golfbaan/club te bieden heeft. Voor onze club is het al een aantal jaren een beproefd middel om mensen enthousiast te maken voor de golfsport. Hopelijk mogen wij ook nu weer nieuwe leden welkom heten.

Als lid van onze golfclub kun jij ook een steentje bijdragen. Ken jij iemand die golfen leuk zou vinden? Laat haar/hem weten dat jouw club een Open Golfdag organiseert. Je kunt natuurlijk ook samen komen. Van te voren aanmelden wordt op prijs gesteld.

Verhogen of verlagen handicap

Heb je een scorekaart ingeleverd en verandert jouw Handicap, bekijk dan de tabel voor de gevolgen. Want de score van jouw volgende ronde kan hierdoor worden beïnvloed.

Rabobank sponsormiddag – dinsdag 2 oktober 2018

Onze hoofdsponsor Rabobank komt met gasten spelen op onze golfbaan. In verband hiermee is de baan gesloten voor onze leden van 13.00 uur tot 16.30 uur. Het Clubhuis is van 12.00 uur tot 18.00 uur exclusief open voor de Rabobank en haar gasten.