@FORE Nieuwsbericht 2018 – 12

14 juli 2018

Actueel nieuws wedstrijden

Snel naar het actuele nieuws over onze wedstrijden: klik op de button hieronder of klik op de startpagina van onze website op de button “Actueel nieuws wedstrijden bekijken“.

Matchplay-weekend - 21 en 22 juli 2018

Wil jij dit jaar Matchplay kampioen van onze golfclub worden? Doe dan mee aan de Matchplay wedstrijden op zaterdag 21 en zondag 22 juli.

Bij matchplay speel je per hole tegen je tegenstander. De winnaar is de speler met het hoogst aantal gewonnen holes.

Course Rating - wat wordt de nieuwe rating?

Op maandag 9 juli 2018 is het course rating team van de NGF op bezoek geweest voor de bepaling van een nieuwe Course en Slope Rating van onze golfbaan.

Onze club heeft mooie complimenten gekregen van de NGF over onze keurig onderhouden baan inclusief afscheidingen, markeringen, etc. Onze baan ziet er zeer goed uit. Over ongeveer zes weken zullen we de resultaten ontvangen. Waarschijnlijk gaat de rating met enkele % punten omhoog.

Onze "Golf" TV sterren

Dinsdag 10 juli 2018 werden de dinsdag golfsters Irene en Simone overvallen door de media op hole 9. Voor de zender van Meer Vandaag werden beide dames geïnterviewd. Zij gaven tekst en uitleg over de meest gebezigde golfbegrippen.

Golfclub in aflevering van "Tösje ôs gezag en gezjwege"

In de tweede aflevering van “Tösje ôs gezag en gezjwege” van de lokale tv zender van Meer Vandaag vervolgen Ton Scheepers en Adrie Vandewall hun tocht door de gemeente. Zij gaan onder meer op onze golfbaan kijken of ze een balletje mogen slaan.

De uitzending “Tösje ôs gezag en gezjwege” is vanaf zondag 15 juli 08.00 uur tot en met  dinsdag 17 juli, ieder uur te zien na Meer Actueel.

AED verplaatst

Het AED-apparaat is verplaatst vanuit het buitentoilet naar een locatie buiten op het terras. Hierdoor is het apparaat altijd direct bereikbaar. Op bijgaande foto zie je de locatie. Het apparaat is achteraan op het terras aan de muur van ons Clubhuis bevestigd.