@FORE Nieuwsbericht 2018 – 11

5 juli 2018

Actueel nieuws wedstrijden

Snel naar het actuele nieuws over onze wedstrijden: klik op de button hieronder of klik op de startpagina van onze website op de button “Actueel nieuws wedstrijden bekijken“.

AED verplaatst

Het AED-apparaat is verplaatst vanuit het buitentoilet naar een locatie buiten op het terras. Hierdoor is het apparaat altijd direct bereikbaar. Op bijgaande foto zie je de locatie. Het apparaat is achteraan op het terras aan de muur van ons Clubhuis bevestigd.

Course Rating - maandag 9 juli 2018

Dit jaar komt Golfclub Meerssen weer in aanmerking voor de bepaling van een nieuwe Course en Slope Rating. Het course rating team van de NGF komt onze golfclub bezoeken voor het vaststellen van de nieuwe Course en Slope Rating. De rating zal ongeveer een halve dag in beslag nemen.

Onze OR&H- en Baancommissie hebben gezamenlijk diverse voorbereidingen gedaan ten behoeve van de rating.

In verband met de rating zal de baan op maandag 9 juli 2018 gesloten zijn van 10.00 tot naar verwachting 15.00 uur.