Golfen op Golfbaan Het Rijk van Margraten

Leden van Golfclub Meerssen kunnen op basis van een speciaal tarief spelen op Golfbaan Het Rijk van Margraten.

Greenfee Zomertarieven tot 30 november 2016 per persoon:

Doordeweeks (ma-vr)  Weekend (za-zo)
9 holes € 29,50 € 35,00
18 holes € 39,50 € 44,50

Reserveringsregels:

• Op vertoon van een geldige lidmaatschapspas van de vereniging, waarop duidelijk de naamsvermelding staat in combinatie met het NGF logo, wordt de korting op het standaard greenfee tarief verleend.
  • De verschuldigde greenfee wordt bij de shop & receptie van de golfbaan per PIN of contant voldaan.
  • De starttijd kan twee weken van tevoren telefonisch (043 3569999) worden gereserveerd via de shop & receptie onder vermelding van de samenwerking tussen onze golfbanen.
  • Bij een groepsreservering vanaf 12 personen kan de starttijd vier weken van tevoren telefonisch (043 3569999) worden gereserveerd via de shop / receptie onder vermelding van de samenwerking tussen onze golfbanen.
  • De greenfee korting geldt niet in combinatie met andere lopende aanbiedingen en / of kortingen.

Adres: Bemelerweg 99 te Cadier en Keer

translate website japanese to english

экскурсионные путевки италия австрия

радиаторы отопления биметаллические купить