Greenfee als introducee

Als Greenfee speler ben je van harte welkom om op onze Golfbaan te komen golfen. Je kunt vergezeld door een spelend lid*) onder betaling van een Greenfee van de baan gebruik maken, 7 dagen per week

Hiervoor gelden de volgende spelregels:

1. Een Greenfee speler is als introducee iedere dag van de week welkom.
  2. Een Greenfee kaart is verkrijgbaar aan de bar in het Clubhuis.
  3. Een Greenfee kaart kan uitsluitend door het introducerende lid, op vertoon van zijn/haar ledenpas, en – indien gevraagd – andere identificatie, worden aangeschaft.
  4. Prijs per Greenfee:
    – zomer € 25 (april t/m oktober)
    – winter € 20 (november t/m maart)
  5. Een Greenfee speler kan de Greenfee alleen betalen via pinautomaat; cash betaling is niet mogelijk.
  6. Een Greenfee speler is welkom vanaf HCP 54.
  7. Een Greenfee kaart is enkel geldig op de op de kaart vermelde datum en dient duidelijk zichtbaar op de golfuitrusting van de Greenfee speler gedragen te worden.
  8. Een Greenfee kaart die eerder dan de speeldatum is aangeschaft dient door de persoon die bardienst heeft in ons Clubhuis op de speeldatum te worden gedateerd, en ingeschreven.
  9. Per lid zijn per keer maximaal 3 Greenfee spelers als introducee toegestaan.
  10. Voordat een Greenfee speler als introducee de baan opgaat dient zij/hij zich te melden bij de persoon die bardienst heeft in ons Clubhuis. Van de Greenfee speler dienen bij aanmelding door de persoon die bardienst heeft naam en nummer van de NGF Clubhandicap pas ingeschreven te worden.
  11. Een Greenfee speler dient in het bezit te zijn van een NGF Clubhandicap. Als het pasje niet getoond kan worden is toegang tot de baan niet toegestaan.

Wat je nog meer moet weten:

• Bij iedere Greenfee hoort een gratis consumptie in ons Clubhuis.
  • Indien het spelen als Greenfee speler tot gevolg heeft dat je lid wilt worden dan krijg je de kosten die je hebt betaald voor de Greenfee ticket terug.

Het kan ook anders → Greenfee online: als Greenfee speler zonder begeleiding golfen op zaterdag en maandag

*) Spelend lid: senior met minimaal LBB, jeugdspeler ouder dan 14 jaar met minimaal Clubhandicap 54

dutch to english translation serviceандроид разработка приложениймассовая проверка prканадские дома калининградgoogle adwords контекстная реклама