Greenfee online

Als Greenfee speler ben je van harte welkom om op onze golfbaan te komen golfen. Dat kan met een online Greenfee ticket, zonder begeleiding door een lid van Golfclub Meerssen, op zaterdag en op maandag. Je kunt een Greenfee ticket eenvoudig online bestellen en betalen

Hiervoor gelden de volgende spelregels:

1. Speeldata zijn de maandag en de zaterdag.
  2. Speeltijden zijn van 10.00 – 16.30 uur. Er zit geen restrictie aan het aantal holes.
  3. Een Greenfee ticket kan voor een (beschikbare) datum naar keuze worden besteld en betaald.
  4. Prijs per Greenfee:
    – zomer € 25,- (april t/m oktober)
    – winter € 20,- (november t/m maart)
  5. Iedere Greenfee speler is welkom vanaf HCP 54.
  6. De Greenfee ticket is enkel geldig op de op het ticket vermelde datum en dient duidelijk zichtbaar op de golfuitrusting van de Greenfee speler gedragen te worden.
  7. Een Greenfee speler dient voordat zij/hij de baan opgaat zich te melden bij de persoon die bardienst heeft in ons Clubhuis. Zij/hij dient een recent NGF pasje te tonen met daarop haar/zijn naam en HCP registratie.
  8. Groepen groter dan vier personen dienen vooraf contact op te nemen met de greenfee coördinator via greenfee@golfclubmeerssen.nl

Wat je nog meer moet weten:

• Bij iedere Greenfee hoort een gratis consumptie in ons Clubhuis.
  • Indien het spelen als Greenfee speler tot gevolg heeft dat je lid wilt worden dan krijg je de kosten die je hebt betaald voor de Greenfee ticket terug.
  • Indien er extreem slechte weersomstandigheden zijn op de dag van spelen, dan kan degene die in ons Clubhuis bardienst heeft een aantekening maken op het Greenfee ticket en een nieuwe datum van geldigheid vermelden (afstempelen).

Na aanmelding krijg je de mogelijkheid een Greenfee ticket uit te printen of op te slaan op je smart Phone.

Contact: greenfee@golfclubmeerssen.nl

Het kan ook anders → Greenfee als introducee: als Greenfee speler golfen onder begeleiding van een lid van Golfclub Meerssen, elke dag van de week