Greenfee spelers

Golfclub Meerssen is een besloten club met voor Greenfee spelers prima mogelijkheden om te golfen op onze Golfbaan

Spelen op onze golfbaan is  toegestaan aan leden van Golfclub Meerssen in bezit van minimaal het Lokaal Baanbewijs (LBB) van Golfclub Meerssen.

Maar ook Greenfee spelers zijn van harte welkom om op onze Golfbaan te komen golfen.

Als Greenfee speler kun je op twee manieren een Greenfee verkrijgen:

1. Greenfee als introducee, elke dag van de week
  2. Greenfee online, op zaterdag en maandag

Kom je als Greenfee speler golfen op onze golfbaan, dan heet Golfclub Meerssen je van harte welkom en wenst je een plezierig en sportief verblijf op onze Golfbaan en in ons Clubhuis. Wij vragen je daarbij onze baan- en huisregels in acht te nemen.

no in russian translationотели турции из харьковакак раскрутить сайт в поисковикахMototerra отзывы сотрудниковпродвижение сайта в яндекс интернет