Wedstrijdcommissie

De Wedstrijdcommissie stelt jaarlijks een wedstrijdkalender en het wedstrijdreglement op om de spelende leden in de gelegenheid te stellen in onderlinge competities de krachten te meten. Daartoe worden ten eerste qualifying wedstrijden georganiseerd, tevens voor het goed laten functioneren van het handicapsysteem. De wedstrijdcommissie organiseert daarnaast ook gezelligheidswedstrijden, natuurlijk met in achtneming van het wedstrijdreglement, ter verdere stimulering van het verenigingsleven. Tenslotte organiseert de commissie wedstrijden op buitenbanen, de zogenaamde GCM on Tour, zodat de leden in de gelegenheid worden gesteld in clubverband op grote banen te spelen.
Het overzicht van de samenstelling van de commissie vindt u onder de knop Leden login
Contact: weco@golfclubmeerssen.nl

Voorzitter: Willem Janssen