Jeugdcommissie

Golf is er voor oud maar ook zeker voor JONG!

Golfclub Meerssen heeft al een aantal jaren een actief en dynamisch jeugdbeleid. Vele jongeren uit Meerssen en omstreken hebben de golfbaan gevonden. Ze komen er met ouders, grootouders of vrienden en vriendinnen geregeld 9 holes lopen. Dat golf een leuke sport is blijkt uit de groep van enkele tientallen jeugdleden.

Er is voor de jeugd in 2018 een uitgebreid programma.

Jeugdlessen

De lessen van de jeugd worden in overleg met onze Pro – Mike Mulder – gegeven op verschillende zondagen. Let wel je hoeft niet elke zondag aanwezig te zijn; de lessen zijn verdeeld over een aantal zondagen! Je wordt door Mike op de hoogte gehouden van de tijdstippen waarop de lessen plaatsvinden (via een WhatsApp groep die Mike hiervoor beheerd).

Mike leert je tijdens de lessende fijne kneepjes van het golfen.

Doelstelling van de lessen

Beginners:

Minimaal baanbewijs en voor de snelle Handicap 54 met veel plezier!

Reeds in het bezit van het Lokaal Baanbewijs:

Handicap 54 of verbeteren van Handicap en veel golf plezier!

PAR-3 jeugdcompetitie NGF

Samen met de golfclub uit Maastricht zullen we weer deelnemen aan de jeugd-PAR3-competitie van de NGF.

De data van de competitie zijn:

Teamsamenstelling en deelname per wedstrijd worden in overleg met onze Pro gemaakt.

GCM Jeugdbeker

Dit jaar willen we voor het eerst de GCM jeugdbeker spelen. Dit is een competitie vorm waarbij we op 4 data een 9-holes wedstrijd zullen spelen.
De winnaar van de 4 wedstrijden wint de GCM Jeugdbeker 2018.

FUN wedstrijd samen met Golfclub Maastricht

We gaan dit jaar 1 keer op bezoek bij Golfclub Maastricht en nodigen hun een keer uit bij ons. Doel is natuurlijk plezier hebben in en met golf en het leren kennen van andere jeugdleden uit de regio.

Het overzicht van de samenstelling van de commissie vindt u onder de knop Leden login
Contact: jeugd@golfclubmeerssen.nl

Voorzitter: Guido Custers