Clubhuiscommissie

De Clubhuiscommissie beheert het Clubhuis. Het clubhuis is de centrale plek voor de organisatie van wedstrijden, het verzorgen van opleiding, training in regelkennis, clinics, sociale contacten, etc.

De Clubhuiscommissie zorgt voor de openstelling, de inrichting en het onderhoud van het Clubhuis. Zij werkt inkoop gestuurd en bewaakt de omzet. Bovendien organiseert deze commissie jaarlijkse evenementen, en verzorgt de roosters voor bardiensten.

De vaste commissieleden hebben voor de realisering van al deze activiteiten de inbreng nodig van een grotere groep vrijwilligers.

Elk (spelend) lid is verplicht tweemaal per jaar bardienst te draaien.

Meer info over bardiensten, instructie alarm Clubhuis, etc. is te vinden onder Leden login.

Het overzicht van de samenstelling van de commissie vindt u onder de knop Leden login
Contact: clubhuis@golfclubmeerssen.nl

Voorzitter: Jan Wisse

пример seo аудитаразработка андроид приложенийкупить дизайнтруба конвекторподдержка сайтов стоимость