Clubblad FORE

Het Clubblad FORE wordt drie maal per jaar uitgegeven. Schema: maart, juni, november.

Ons clubblad wordt gemaakt door de FORE Redactie. Het overzicht van de samenstelling van de FORE Redactie vindt u onder de knop Leden login

De FORE verschijnt digitaal. De digitale FORE kun je lezen op je PC of laptop, maar ook heel goed op je tablet (bv. iPAD) of smart-phone. Klik op de button hieronder voor de meest recente online FORE.

Via de links in de FORE kun je ‘doorklikken’ naar meer informatie van bijvoorbeeld adverteerders. Ook is het op diverse plaatsen mogelijk vanuit de FORE rechtstreeks een e-mail te maken en te versturen.

Heb je een bijdrage voor de FORE, dan kun je deze sturen naar de Redactie FORE via fore@golfclubmeerssen.nl.

Elke bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld!