Mijn Barboek – Hoe het werkt!

Nadat je in Mijn Barboek hebt ingelogd kun je in Mijn Barboek bekijken voor welke bardiensten je bent ingepland in de komende periode. Klik daarvoor op ‘Mijn bardiensten’.

In Mijn Barboek kun je voorkeuren en verhinderingen opgeven. Dat kun je zelf doen bij ‘Mijn voorkeuren’ en bij ‘Verhinderdata’ (zie ook hieronder). NB. Bij een aantal leden zijn voorkeuren en verhinderingen al ingevuld door de Barboekbeheerder op basis van in het verleden opgegeven informatie. Controleer de gegevens in Mijn Barboek en wijzig deze indien nodig.

Het is niet mogelijk om jezelf voor een bardienst in te plannen.

Voor vragen omtrent het gebruik van Mijn Barboek kun je terecht bij de Bardienstbeheerder van onze Golfclub via barboek@golfclubmeerssen.nl.

Na te hebben ingelogd in Mijn Barboek vind je enkele instructiefilmpjes met meer uitleg. Deze worden in een apart venster getoond. Klik op een item om te openen.

Hieronder staat een toelichting betreffende de diverse knoppen die je aantreft na te hebben ingelogd in Mijn Barboek.

Knop in Mijn Barboek Toelichting
Alle bardiensten Hier kun je alle bardiensten bekijken.
Selecteer een maand en je kunt zien wie op welke dienst en tijd is ingepland.
Daarmee kun je makkelijk iemand anders zoeken als je een dienst wilt ruilen.
Mijn bardiensten Hier zijn al jouw bardiensten voor de komende periode te zien.
Indien er geen bardiensten worden weergegeven betekent dat mogelijk dat er nog geen nieuw barboek aangemaakt is door onze Golfclub. Houdt daarom ook de informatie rondom het barboek binnen onze Golfclub in de gaten.
Het kan ook betekenen dat je in de komende periode niet ingedeeld bent voor een bardienst.
Mijn Voorkeuren Hier zijn alle bardiensten voor de komende periode aangegeven.
Vink zoveel mogelijk vakjes aan. Daarmee geef je aan dat je bereid bent om een bardienst op die dag/tijdstip te draaien. Je dient minimaal drie voorkeursdiensten aan te geven.
Bij het maken van het Barboek wordt ook voor de aangegeven bardiensten rekening gehouden met uw verhinderingen.
Verhinderdata Hier kun je data opgeven waarop je absoluut verhinderd bent om een bardienst te draaien. Bij het genereren van de bardiensten wordt rekening gehouden met deze verhinderingen.
Om een enkele dag in te voeren is alleen een startdatum nodig. Voor een periode is een start- en een einddatum nodig. Klik op om een datum in te voeren. Als je een begin- en einddatum hebt ingevoerd kun je kiezen welke weekdagen je als verhinderd op wilt geven. Dus ook alleen woensdag in een periode is mogelijk. Klik daarna op [Toevoegen] om de datum toe te voegen aan de lijst met verhinderingen.
 Mijn gegevens

Hier kun je je gegevens wijzigen. S.v.p. hier uitsluitend je wachtwoord voor Mijn Barboek wijzigen.

Je e-mailadres wijzigen of een nieuw e-mailadres doorgeven kun je het beste doen in onze Ledenadministratie. Dat doe je onder Leden Login en vervolgens ‘Mijn Profiel’. Het is belangrijk dat het juiste e-mailadres in de Ledenadministratie wordt gebruikt. Dit wordt namelijk ook in Mijn Barboek gebruikt om je een e-mail te sturen als reminder enkele dagen voor jouw bardienst en om je een nieuw wachtwoord te kunnen sturen indien nodig. Maar ook om andere berichten vanuit Mijn Barboek toe te sturen.