Mijn Barboek - Hoe het werkt!

Nadat je in Mijn Barboek hebt ingelogd kun je in Mijn Barboek bekijken voor welke bardiensten je als senior lid bent ingepland in de komende periode. Klik daarvoor op ‘Mijn bardiensten’.

In Mijn Barboek kun je voorkeuren opgeven. Dit kun je zelf doen bij “Mijn voorkeuren” (meer info hieronder). Soms zijn voorkeuren ingevuld door de Barboekbeheerder op basis van in het verleden opgegeven informatie. Controleer de gegevens in Mijn Barboek en wijzig deze indien nodig.

Je kunt ook verhinderingen opgeven. Dit kun je doen door het formulier “Bardienst verhindering” in te vullen op onze website (meer info hieronder).

Het is niet mogelijk om jezelf voor een bardienst in te plannen.

Na te hebben ingelogd in Mijn Barboek vind je enkele instructiefilmpjes met meer uitleg. Deze worden in een apart venster getoond. Klik op een item om te openen.

Hieronder staat een toelichting betreffende de diverse knoppen die je aantreft na te hebben ingelogd in Mijn Barboek.

Alle bardiensten

Hier kun je alle bardiensten bekijken.

Selecteer een maand en je kunt zien wie op welke dienst en tijd is ingepland.
Daarmee kun je makkelijk iemand anders zoeken als je een dienst wilt ruilen.

Mijn bardiensten

Hier zijn al jouw bardiensten voor de komende periode te zien.
Indien er geen bardiensten worden weergegeven betekent dat mogelijk dat er nog geen nieuw barboek aangemaakt is door onze Golfclub. Houdt daarom ook de informatie rondom het barboek binnen onze Golfclub in de gaten.
Het kan ook betekenen dat je in de komende periode niet ingedeeld bent voor een bardienst.

Mijn voorkeuren

Hier zijn alle bardiensten voor de komende periode aangegeven.
Vink zoveel mogelijk vakjes aan. Daarmee geef je aan dat je bereid bent om een bardienst op die dag/tijdstip te draaien. Je dient minimaal drie voorkeursdiensten aan te geven.
Bij het maken van het Barboek wordt voor de aangegeven bardiensten rekening gehouden met jouw verhinderingen (zie Mijn verhinderingen).

Mijn verhinderingen

Het kan door het jaar zijn dat je in een bepaalde periode geen bardienst kunt draaien. Bijvoorbeeld tijdens je vakantie, of als je weet dat je even om een andere reden hiervoor niet beschikbaar bent. Als je (van tevoren) weet wanneer je je bardienst niet kunt draaien, dan kun je dit melden bij de Bardienstbeheerder. Dit kan eenvoudig door het formulier “Bardienst verhindering” in te vullen en te verzenden.

Mijn gegevens

Hier kun je je gegevens wijzigen. S.v.p. hier uitsluitend je wachtwoord voor Mijn Barboek wijzigen.

Je e-mailadres wijzigen of een nieuw e-mailadres doorgeven kun je het beste doen in onze Ledenadministratie. Dat doe je onder Leden Login en vervolgens ‘Mijn Profiel’. Het is belangrijk dat het juiste e-mailadres in de Ledenadministratie wordt gebruikt. Dit wordt namelijk ook in Mijn Barboek gebruikt om je een e-mail te sturen als reminder enkele dagen voor jouw bardienst en om je een nieuw wachtwoord te kunnen sturen indien nodig. Maar ook om andere berichten vanuit Mijn Barboek toe te sturen.