Mijn Barboek

Mijn Barboek

De bardiensten in ons Clubhuis worden gedraaid door (senior) leden van onze Golfclub 

Leden dienen bardiensten te verrichten – dit kunnen 3 diensten per jaar zijn

Bardienst rooster: Als je bent ingedeeld voor een bardienst, dan word je hierover bericht via e-mail van Barboek. Je ontvangt 3x een bericht / herinnering: 30 dagen, 15 dagen en 5 dagen van tevoren. Het bericht en de reminders worden via Barboek gestuurd naar je e-mail adres dat bekend is bij onze Golfclub (Ledenadministratie).

Hoe voorkom ik dat e-mail van Golfclub Meerssen wordt gezien als SPAM/JUNK (ongewenste e-mail)? Omdat het tegenwoordig heel gebruikelijk is dat je (regelmatig) e-mails ontvangt van een club waarvan je lid bent, is het goed om even te checken of je ook e-mails van onze golfclub ontvangt. Door het opvoeren van “barboek@golfclubmeerssen.nl” in je contacten komen e-mails van onze club automatisch in je inbox. Je kunt ook ervoor kiezen om je mailbox zodanig in te stellen dat het domein van de afzender “@golfclubmeerssen.nl” nooit wordt geblokkeerd (bijvoorbeeld in Outlook). Dan weet je zeker dat je alle mailberichten van Golfclub Meerssen altijd ontvangt (in je Inbox).

Barboek: Met Barboek is de administratie van de bardiensten in het Clubhuis geautomatiseerd. 

Mijn Barboek: Leden kunnen in Mijn Barboek inloggen om te kijken wanneer zij bardienst hebben. Leden kunnen ook hun voorkeuren (dagen van de week en tijdstippen waarop men bardiensten wil doen) rechtstreeks doorgeven in Mijn Barboek. Verhinderingen (bijv. vakantie) kunnen ook worden geregistreerd in Mijn Barboek. Dit kun je echter niet zelf doen, maar je kunt dit via de Barboekbeheerder laten invoeren (meer hierover in “Mijn Barboek – Hoe het werkt“). Met voorkeuren en verhinderingen wordt bij het inroosteren zoveel mogelijk rekening gehouden.

Inloggen: Als een lid de eerste keer inlogt kan dat met de Gebruikersnaam (dezelfde die je ook onder Leden login gebruikt; de Gebruikersnaam vind je o.a. op je NGF pasje) en de postcode. Als je op die manier inlogt wordt je direct verwezen naar een pagina waar het e-mailadres ingevuld kan worden en waar een wachtwoord naar keuze ingevoerd moet worden. 

De volgende keer log je in met je Gebruikersnaam en wachtwoord.

Barboek.nl stopt eind 2022 met het barboek systeem. Onze Golfclub werkt aan een nieuwe tool voor het online maken van bardienst roosters. We verwachten dit nieuwe systeem uit te rollen later dit jaar. Tot zolang maken we gebruik van Barboek.nl.  

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Gebruikersnaam

de Gebruikersnaam vind je o.a. op je NGF pasje (vier letters en een cijfer). Als je nog geen NGF pasje hebt, dan kun je je Gebruikersnaam opvragen bij de Ledenadministratie. Klik hiervoor op deze button​

Scroll naar top